Dupa lansarea platformei „We Gave the World an Original, You Gave us a Thousand Back” din 2023, in aceasta vara, adidas celebreaza micile si marile reusite ale miilor de Originals de pretutindeni, oferindu-le in dar flori, in timp ce emblematica silueta SL 72 intra in centrul atentiei in noua campanie a brandului.

Prezentat pentru prima data in 1972, modelul adidas SL 72 a fost motorul care a declansat o schimbare de paradigma in domeniul pantofilor de alergare. Astazi, peste o jumatate de secol mai tarziu, sportul si cultura sunt mai strans legate decat oricand, iar silueta atemporala a fost purtata de adevaratii Originals de pretutindeni. adidas reintroduce lumii modelul SL 72, in cinci variante de culoare emblematice. Doua iteratii distincte ale siluetei SL – SL 72 RS si SL 72 OG – sunt lansate in nuante de alb, rosu, negru, albastru si galben.

Acestea sunt disponibile in magazinele adidas din intreaga tara si la partenerii de retail selectati.

Urmariti adidas pe Instagram si TikTok pentru a fi la curent cu ultimele noutati ale brandului.

 Despre adidas Originals:

Inspirat de bogata mostenire sportiva a adidas – una dintre marcile de articole sportive de top din lume si un designer si dezvoltator global de incaltaminte si imbracaminte sportive – adidas Originals este un brand de lifestyle fondat in 2001. Avand la baza arhiva adidas, adidas Originals continua sa dezvolte mostenirea brandului prin angajamentul sau fata de inovarea produselor si prin capacitatea de a reinterpreta creativitatea si curajul regasite pe terenuri si arene sportive, prin prisma culturii contemporane. Marcat de emblematicul logo Trefoil, care a fost folosit pentru prima dată in 1972 si sustinut de cei care continua sa modeleze si sa defineasca cultura creativa, adidas Originals continua sa fie un brand  pionier in domeniul de imbracaminte si incaltaminte sport pentru strada.